Bliv noget for nogen

Ikke alle borgere i Roskilde kan klare sig selv. Nogen har brug for lidt hjælp, andre har brug for meget. En social- og sundhedsfaglig retning giver dig de nødvendige kompetencer til at tage hånd om andre - uanset hvem de er, og hvad de har brug for hjælp til.

Søg ind på en SOSU-uddannelse her

Se, hvordan du søger ind på en SOSU-uddannelse her

Bliv noget for nogen - Bliv SOSU-elev i Roskilde

En social- og sundhedsfaglig giver dig muligheder, hvis du tager ansvar. Mulighed for en faglig uddannelser. Et job, som er mere meningsfuldt end de fleste. En karriere, hvor du er eftertragtet - og vejene mange. Men det hele starter med at søge ind.

Bliv studerende i Roskilde

Jeg elsker at arbejde med mennesker. Og som social- og sundhedsassistent gør du en kæmpe forskel for andre. Du har et stort ansvar. Det kan jeg godt li’. Og uddannelsen giver dig mange jobmuligheder, men også mulighed for at læse videre. Det vil jeg gerne være med til at fortælle andre unge og deres forældre om.

- Emilie Mohesini, SOSU-elev og studerende på ZBC i Roskilde.

Læs om de forskellige uddannelser

SOSU i hverdagen

Jeg sætter pris på, at de sørger godt for mig. De taler ordentligt til mig, er omsorgsfulde og holder øje med, jeg har det godt. Både Yvonne og Janni er gode. Det er hende fra Thailand også. Og hun er grundig. "Så skal vi til det igen, Inge", si'r hun. Det kan jeg godt li'. 

- Inge Louise Nielsen, 88 år. Beboer på Hyrdehøj Plejecenter

Læs om en karriere som SOSU